SIXBAU Roof

szeglemezes tető

A SIXBAU Roof előre gyártott tetőszerkezetek a hagyományosan készülő ácsolt tetőszerkezetekkel szemben gyors és tökéletes megoldást nyújtanak, a kompromisszumok nélküli minőség garanciája mellett. A gyárban készült SIXBAU Roof tetők akár egyetlen nap alatt is összeszerelhetők a helyszínen, megkönnyítve a munkát, jelentősen csökkentve a kivitelezés idejét és a felmerülő költségeket. A SIXBAU Roof tetőszerkezetek Ausztriából szállított KVH faanyagokból, precíz és pontos svéd Randek gépeken készülnek. A megálmodott tetőszerkezet digitális tervei alapján folyamatos minőség-ellenőrzés mellett nagyfokú precizitással történik a szeglemezes tetők gyártása. A kész tetőszerkezet megfelelő tűzgátlását, valamint penész-, gomba-, és rovar-állóságát a fa tartóelemek vegyszeres kezelése biztosítja. Az elkészített SIXBAU Roof tetőszerkezetek a kivitelezés helyszínén további korrekciók nélkül, gyorsan és egyszerűen összeszerelhetők.

Roof

szeglemezes tető
1 / 1

Lakó-, közösségi-, ipari és egyéb épületek tetőszerkezeteinek készítéséhez.

Árlista letöltése:

A tetőszerkezet gyártási folyamata

1. MINŐSÉGI ALAPANYAGOK ALKALMAZÁSA

Szeglemezes tetőszerkezeteinket kizárólag KVH, C24 es minőségű CE15 EN15497 szabvány szerinti Ausztriából származó tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokból készítjük. Tetőink készítésekor alkalmazott szeglemezeink nagyszilárdságú, 1,5 mm vastag tűzihorganyzással felületkezelt acéllemezből készült, CE minősítésű szeglemezek. Felhasznált alapanyagaink puszta látványa is jelentősen különbözik az építőiparban általánosan alkalmazott tetőszerkezeti alapanyagoktól.

2. DARABOLÁS DIGITÁLIS TERVEK ALAPJÁN SVÉD RANDEK TECHNLOGÓIÁVAL

A megrendelt tető tervei alapján programozott számítógép-vezérelt, svéd Randek típusú szabászgépek elképesztő precizitással készítik el a tervezett tető alkatrészeit, melyeket az összeszerelési rajz alapján ellenőrzik és látják el jelöléssel.

3. FELÜLETKEZELÉS ÉS VÉDELEM A MÉG JOBB TARTÓSSÁGÉRT

A szabást követően a megjelölt tető elemeket CE minősítésű speciális faanyag-védővel kezeljük merítéses technológiával, melynek köszönhetően a védőszer tökéletesen körülveszi és átjárja a faanyagokat, biztosítva ezzel a majdani tetőszerkezet penész, gomba és rovarkár elleni védelmét. Az így kezelt faanyag a száradást követően összeszerelésre kész.

4. ÖSSZEÁLLÍTÁS, SZERELÉS, PRÉSELÉS ÉS ELLENŐRZÉS PRECÍZEN

A tetőszerkezet tartóinak összeállítása mágnespadokon történik milliméter pontossággal, folyamatos minőség-ellenőrzés mellett. Az összeszerelési rajzon szereplő méret és pozíció alapján a minden szerkezeti elem elhelyezésre kerül, melyeket ezt követően a tartó mindkét oldalán egyszerre 150 bar nyomást biztosító hidraulikus présgéppel besajtolt CE minőségű szeglemezekkel rögzítünk egymáshoz. A gyártási folyamat során a szeglemezes tartók végig vízszintesek maradnak, ezért az egymáshoz rögzítésre kerülő faelemek nem tudnak elmozdulni, elcsavarodni. A préselést követően a tartók végleges minőségellenőrzése következik, amellyel lezárul a gyártás folyamata.

5. IGAZOLT MINŐSÉG AZ ELSŐ LÉPÉSTŐL AZ UTOLSÓIG

Gyártóüzemünkben többlépcsős ÉMI által tanúsított gyártásközi ellenőrzési rendszer működik, mely végig kíséri a gyártás teljes folyamatát, amiről CPR kódunk tanúskodik. Amennyiben mindent rendben találunk, elhelyezzük a megfelelő jelzéseket a tartóelemeken. (CE jelölés, összeszerelési rajz szerinti jelölések, projektazonosító, valamint piros sávval jelöljük a helyszíni polisztirol beton felöntésének szükséges szintjét.)

6. ELŐKÉSZÍTÉS A SZÁLLÍTÁSRA

Az elkészült előszerelt tartókat méret szerint csoportosítjuk és pántoljuk a stabil, biztonságos szállítás érdekében. A legyártott tetőszerkezet elemeit szállításig a projekt számára kijelölt helyen, fedett csarnokban raktározzuk. Minden tetőhöz tetőszerkezeti kiviteli tervdokumentációt, valamint teljesítménynyilatkozatot állítunk ki a végellenőrzést követően. A tetőszerkezeti kiviteli terv alapján a megfelelően jelölt elemek könnyen beazonosíthatók, és a tető egyszerűen és gyorsan összeállítható az építkezés helyszínén.

Felhasználás

Tekintse meg hogyan használjuk fel a terméket a való életben: