cikk képe

ÉMSZ:

Az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetségéhez csatlakozott a SIXBAU. Termékeink és innovatív megoldásaink garantált minősége mellett, immár szakmai tudásunkat és ismereteinket is több szakmabelinek tudjuk eljuttatni.

Az egyesület fő célja, hogy az épületszigetelések, bádogos szerkezetek, ácsszerkezetek, homlokzatok és tetőfedések szakterületén végzett szolgáltatás az országban megbízható minőségben és az előírásokat betartva működjön, akár lakossági, akár közterületek részére történik. Mindezt többek között a szakma területein dolgozó, tevékenykedő szakemberek, vállalkozók, szervezetek képzésével, irányelvek, előírások, szabályok és szabványok kidolgozásával.

A SIXBAU, mint komplett tetőszerkezeteket és szigetelőanyagokat gyártó márka, a tagsággal garantálja a hazai tetőfedő, ács, bádogos, építményszigetelő szakmának termékei megbízhatóságát, bizonyítottan betartva a szabványokat és műszaki előírásokat. Tetőszerkezeteink acél- és favázas építési elemekből készülnek. Szeglemezes tetőszerkezetinket kiváló osztrák faanyagból, védőszerrel kezelve szállítjuk, mely a helyszínen felállítható. Szigetelőanyagok gyártása területén pedig úttörő megoldásokat kínálunk.

A megbízhatóság és a szakma bizalma mellett fontos számunkra, hogy tudásunkat, ismereteinket átadhassuk a kivitelezőknek, melyben az ÉMSZ közvetítőként köt össze minket velük.